jueves, 15 de marzo de 2012

AMENAÇES A INTERNET

Eva Hache dona una lliçó per Twitter





 


La humorista Eva Hache va ser assetjada per un home de 22 anys de Màlaga. La BIT (Brigada d'Investigació Tecnològica) va realitzar les investigacions pertinents per a localitzar i detindre al assetjador de Twitter. Risto Mejide i Andreu Buenafuente eren altres de les seues víctimes.


Durant diversos dies la humorista segoviana de 39 anys va rebre misstages a Twitter amb frases com "Vaig al teatre i t'apunyale davant de tothom", "Puta more't". El nick emprat pel usuari era @Pelayo_Gil.


Per tal de ficar en coneixement a les autoritats pertinents va tuitejar el següent text: "Hola, bona nit senyor agent" i va adjuntar un enllaç a la captura de pantalla del seu ordinador on es veien les amenaces del seu assetjador.
La humorista va incloure al seu missatge els nicks de Policia i Guardia Civil: @policia, @Guardiacivil062. Els cossos de seguretat es van ficar en contacte amb ella i van procedir amb l'investigació i la detenció.

Detingut per amenaçar a Twitter Juanma Castaño



"Vés preparant el teu taüt, vaig a per tu i els teus" o "Cada vegada et queda menys", van ser algunes de les amenaces abocades pel detingut i els altres tres imputats, que resideixen a Madrid i la identificació dels quals ha estat possible gràcies al rastreig de la xarxa realitzat per la Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia (BIT).


El periodista va ser qui va alertar la Policia a través d'un altre tuit: "Si hi ha algun responsable de Twitter a Espanya. Si la Policia controla d'alguna manera la xarxa demano que s'investigui aquest perfil".

No hay comentarios:

Publicar un comentario